Om Ingstruphistorie

Vi var nogle frivillige seniorer der i 2018 blev enige om at lave en lille gruppe, der skulle arbejde med at finde oplysninger og andet om Ingstrups historie gennem tiderne.

Vi har gennem tiden arbejdet med mange forskellige ting vedrørende Ingstrup Historie. Vores holdepunkt i det daglige er Bogbrugsen i Ingstrup. Der har vi samlet mange finde oplysninger om Ingstrup, og oplysningerne er tilgængelige for alle der besøger Bogbrugsen.

Vi har i nogle år lavet en kalender om Ingstruphistorie. I år 2023 har vi ikke lavet kalender. Dog vil vi gerne fortsætte med at lave kalender med aktuelle og historiske oplysninger om aktiviteter i Ingstrup.

Vi samler på billeder fra Ingstrup gennem tiderne. Og har mulighed for at lægge billederne på arkiv.dk hos Egnssamlingen i Saltum. Så har alle mulighed for at se billederne og den historie der knytter sig dertil. Det tilknyttede billede er af Gordon Nielsen og hustrus Ebba sølvbryllup i 1965, med børnene Anne Grethe og Leo Nielsen (senere kendt i sanggruppen Sussi og Leo)

Vi har en facebrugergruppe Ingstrups Historie | Facebook med administratorerne, Lisbeth Lunden-Hansen, Anne Marie Larsen, Ingerlise Dunker og Gerda Jensen.

Som webansvarlige er Lisbeth Lunden-Hansen og Gerda Jensen

Du kan skrive til os på

Mail to ingstrups.historie@gmail.com 

Udgivet

i

,

af

Tags: